10 Momenten Die Uw Kapsel Uitproberen-ervaring In Feite Samenvatten Kapsel Uitproberen

Voor veel meiden op de middelbare school komt het gala steeds dichterbij. De jacht op de perfecte jurk is geopend en daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om te bepalen wat je met je haar doet. Straal tijdens de grote avond met een mooie watervalvlecht in je haar! Girlscene legt uit hoe je de watervalvlecht maakt, zodat je zelf je haar kunt doen voor het gala.

Online kapsels proberen met virtuele kapsels software - kapsel uitproberen

Image Source: modewijzer.com


Tip: Oefen eerst een paar keer als je deze haarstijl wilt dragen! Dit was mijn - Renée - eerste keer en het is niet zo netjes als ik het wil hebben... Tenzij je een messy hairdo niet erg vindt. :-) 


Wat heb je nodig?
♥ Droogshampoo
♥ L'Oréal Elnett Strong Hold Backcombed Volume hairspray
♥ Borstel
♥ Elastiekjes
♥ Eventueel: krultang en schuifspelden

Bekijk eerst onderstaande video om de techniek van de watervalvlecht onder de knie te krijgen. Het is makkelijker om deze stijl te leren door tutorials op YouTube op te zoeken.Stap 1: Droogshampoo en texturizing spray
Was je haar een dag van tevoren zodat het haar meer textuur heeft. Gebruik droogshampoo bij de haarwortels om het vet te absorberen. Spray het in het haar en laat het vervolgens een tot twee minuten intrekken voordat je het inmasseert. Prep de rest van je haar met een texturizing spray, zoals L'Oréal Elnett Strong Hold Backcombed Volume haarlak. Inderdaad, het is een haarlak. Maar wat deze speciale variant doet is het haar extra volume en textuur geven, waardoor je kapsel nog langer in model blijft zitten. Als je L'Oréal Elnett bij je haarwortels gebruikt blijft de toupage extra goed zitten. Ik toupeer alleen aan de kant van de scheiding waar ik het minste haar heb om het geheel in balans te brengen. 

10 van de beste kapsel apps | Tele10 Blog - kapsel uitproberen

Image Source: tele2.nlStap 2: Borstel het haar door
Borstel het haar goed door, zodat er geen klitten meer te bekennen zijn. Maak daarna een scheiding in het haar. Een diepe zijscheiding of een middenscheiding is op dit moment hip. 


Stap 3: Vlechten
Nu is het tijd om te vlechten. Bekijk de video een paar keer en oefen om de techniek van de waterval te leren. Zet de vlecht vast met een klein elastiek als je tot de achterkant van het hoofd hebt gevlochten. Herhaal aan de andere kant van de scheiding.


Stap 4: Verbind de vlechten
Oké, de twee watervalvlechten zijn klaar. Dan is het tijd om de twee vlechten met elkaar te verbinden! Op de foto is het nog rommelig, maar dit los je op door zo goed en strak mogelijk te vlechten en bobbels met schuifspeldjes vast te zetten. Het is vooral een kwestie van oefenen om dit mooi voor elkaar te krijgen.


Stap 5: Krullen 
Bij een romantische vlecht horen romantische krullen. Pak daarom je steiltang of je krultang (25 mm diameter) erbij om de rest van het haar van een mooie krul te voorzien. Tip: gebruik wederom de L'Oréal spray voor elke pluk haar die je gaat krullen. Als je dit doet voordat je het haar krult blijven de krullen tot de volgende dag zitten.

10 van de beste kapsel apps | Tele10 Blog - kapsel uitproberen

Image Source: tele2.nlStap 6: Haarlak
Haarlak voor het haar is zoals poeder voor de huid. Voor veel mensen dus een onmisbare stap! Voorkom dat de krullen te veel uitzakken en gebruik een strong hold haarspray die de krul op z'n plek houdt.


Klaar! Het haar is uit het gezicht, maar wel galawaardig omdat het een half up half down haarstijl is. Krullen maken het geheel net iets specialer, waardoor iedereen ziet dat je moeite hebt gedaan voor dit kapsel. Schuif eventueel nog wat blingspeldjes of knopjes in je haar of ga voor parels als je dat mooier vindt. Deze accessoires zijn te koop bij Zenner. 

Ben je op zoek naar een kapsel met een speelser effect, maar zie je de watervalvlecht wel zitten? Dan is het volgende misschien iets voor jou.

Haardilemma

Image Source: teamconfetti.nlHerhaal alle stappen, maar vlecht slechts een kant van het haar. Bij voorkeur de kant met het minste haar. Krul de rest van het haar zodat je mooie golven hebt. Dit is de volwassen variant op het voorgaande kapsel!

Wat vind jij van de watervalvlecht? Ga jij dit kapsel uitproberen (voor het gala)?

Pin je favoriete vlechten in Girlscene's Pinbook

10 Momenten Die Uw Kapsel Uitproberen-ervaring In Feite Samenvatten Kapsel Uitproberen - kapsel uitproberen


Nieuw kapsel uitproberen - kapsel uitproberen

Image Source: ytimg.com


Kapsels | Kapsel | Kapselsoftware | Foto

Image Source: kapseladvies.com


Haardilemma

Image Source: teamconfetti.nl


Met deze app zie je welk kapsel het beste bij jou past ..

Image Source: glamourland.tv


Haardilemma

Image Source: teamconfetti.nl


Haardilemma

Image Source: teamconfetti.nl


0 Response to "10 Momenten Die Uw Kapsel Uitproberen-ervaring In Feite Samenvatten Kapsel Uitproberen"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel